Megközelítés

Versailles Hangversenyterem
1068 Budapest, Városligeti fasor 44.

Tömegközlekedéssel;

Rengeteg lehetőség közül választhatsz;

Keleti Pályaudvartól; 30, 30A, 230-as buszokkal illetve a 79-es trolival a Damjanich utca / Dózsa György út megállóig és onnan pár perc séta a Dózsa György úton majd a Városliget fasoron balra fordulva a Versailles terem a jobb oldalon található.

Belvárosból az 1-es Metróval a Hősök tere megállóig és onnan pár perc séta a Dózsa György úton majd a Városligeti fasoron jobbra fordulva a Versailles terem a jobb oldalon található. 70-es trolival a Kossuth térről a Damjanich utca / Dózsa György út megállóig és onnan pár perc séta a Dózsa György úton majd a Városliget fasoron balra fordulva a Versailles terem a jobb oldalon található.

Budáról az 1-es villamossal az Erzsébet Királyné útja megállóig és onnan a 70-es trolival a Damjanich utca / Dózsa György út megállóig és onnan pár perc séta a Dózsa György úton majd a Városliget fasoron balra fordulva a Versailles terem a jobb oldalon található.

Gépjárművel;

A Városliget oldalában lévő Dózsa György útról nyilik a Városligeti fasor illetve a belvárosból a Király utca folytatása a Városligeti fasor.

Ingyenes parkolás a környező utcákon, illetve a Városliget oldalában lévő felvonulási téren.