Monika Muranyi életrajz

Monika Muranyi 15 évig parkőrként dolgozott Ausztrália és Új-Zéland nemzeti parkjaiban. Spirituális ébredése arra hívta őt, hogy az Univerzum rejtett titkait kutassa és kezdje el felfedezni. Útkeresése abba torkollott, hogy a Lee Carroll által közvetített Kryon-tanítások szisztematikus kutatójává és az évek alatt hatalmasra duzzadt gyűjteménynek kvázi levéltárosává vált. Monika a szerzője annak a speciális Kryon-trilógiának, amely részletes információkat nyújt három különleges és mélyreható rendszerről. Ez a három könyv, Az élő Gaia, a Feltárul az emberi lélek, illetve a The Human Akash (ez utóbbi még nem jelent meg magyarul) segít összeilleszteni egy különös kirakó darabkáit, amelyek mind arról mesélnek, hogy kik vagyunk mi és miért vagyunk itt a Földön. Monika nevéhez fűződik két gyönyörűen illusztrált kártyapakli is, és közreműködött két, Kryon üzeneteit tartalmazó okostelefonos applikáció elkészítésében is.

Legutóbbi könyvének témája Lemúriához kapcsolódik, a címe The Women of Lemuria (Lemúria asszonyai). Ez a könyv, amely két év munkájának eredménye, olyan információkat tartalmaz, amelyeket Kryon korábban még soha nem fedett fel. Monika minden könyvében kérdések tucatjait tette fel Kryonnak, aki válaszai révén mélyebb megértéshez segíti olvasóit és az ezoterikus tudást új szemszögből közelíti meg.

Monika ma is Lee Carrollal utazik és dolgozik közös küldetésüket megvalósítva, amelynek révén Kryon bölcsességét közvetítik az üzeneteken és tanításokon keresztül.

Weboldala:
www.monikamuranyi.com

E-mail:
info@monikamuranyi.com