Miért éppen mi?

Nagy László Zoltán
A Kryon rendezvények megálmodója

Nagy László Zoltán

A Mandala Véda Kiadó megalapításával, már 1999-ben megpecsételődött Kryonnal való kapcsolatom, bár akkor ez még nem volt nyilvánvaló számomra. Az egyik irodalmi értekezleten öltött valóságos formát, amikor kollektív döntés eredményeként elindítottuk a Kryon könyvsorozatot. A könyvkiadónak köszönhetően megannyi magyar testvéremet indítottak útjára Kryon könyvei, és általuk én is egyre közelebb kerültem az energiáihoz.

Néhány hónappal az értekezlet után személyesen tapasztalhattam meg Lee Carroll előadását és Kryon energiáit a csatornázás során Del Mar Kaliforniában Ez az esemény életem egyik legjelentősebb és legmeghatározóbb spirituális élménye lett.

Olyan mértékben hangolta át energiarezgésem fókuszpontját, amely szkepticizmusomból kifordítva magával ragadóan nyitott meg Kryon erőteljes energiái felé.

Érdekességképpen erre az előadásra bár érdeklődően, mégis némi kételkedéssel mentem el. Miközben Lee Caroll-t hallgattam azon gondolkoztam, mit keresek itt és mi az üzenete számomra. Az utolsó részben nem csak a kérdéseimet, de még a hitetlenségemet is elsöprő választ kaptam, amikor Lee Caroll behívta Kryon-t. Energiái szó szerint fizikailag ráztak fel kétkedő állapotomból, és én rázkódó testtel fordultam a mellettem ülő barátomhoz, hogy megkérdezzem, ő is érzi-e ezeket az energiákat. Ő azonban csak nézett rám, de a rázkódástól szólni sem tudott...

Az idők változhatnak, Kryon energiái azonban mindig velünk vannak. Szeretném megadni Neked a lehetőséget, hogy ezeket a csodálatos energiákat éld át Te is, amit nekem is szerencsém volt megtapasztalni! Hiszen ezek az energiák Téged is hasonló módon meg tudnak érinteni. Ezzel a szándékkal hívom meg szinte minden évben Lee Caroll-t Magyarországra. 

Várlak szeretettel a tálálkozókra, hogy Te is részese legyél ennek a csodának!

Ráni - Minden ami marketing

 

Kolontár Elvira - újságirás, forditás 

Kolontár Elvira

 

 

 

 

 

Laki Zsolt - Informatikai programozás

 

Lele Orsolya - grafika