LÉLEKHANGOK

Élő meditációs koncert Anders Holte énekessel, zenei médiummal és partnerével, Cacina Meaduval

Valami mélyen bennünk emlékszik erre a hangra… Ez egy érzés… egy szentséges tér… ez az, akik valójában vagyunk. Anders zenéje mélyen megindító, lényünk legmélye rögtön rezonál erre az energiára. Hangja visszavezet minket közös eredetünk időtlen messzeségeibe, az Otthonunkba…

Kryon így beszél erről:

„Az emberi hang rendelkezik valami olyasmivel, amivel semmilyen más eszköz sem, egyfajta multidimenzionális jellemzővel… Isten ott van a hangotokban… Mindannyian tisztában vagytok a zene erejével. Az emlősök evolúciójában [nem volt jelen a zene]… Vajon az ember számára honnan jött a zene? Elmondom most nektek az igazságot. Semmi köze az emberi faj úgynevezett evolúciójához – a Lélek fejlődő Tudatosságával függ össze. Magatokban hordozzátok annak az emlékezetét, hogy mire képes a zene, és a Lélek az, amely ezt az emléket hordozza.” (Kryon, 2016)

Ha érzed a hívást, csatlakozz ehhez a különleges eseményhez, amelyen főszerepet kapnak a hangok, a zene és a lélek, és hívd meg a szívedhez közel álló barátaidat is!

Zenei ízelítő Anders Holte munkáiból – hallgass bele a linkekre kattintva!

Video ízelítő Anders Holte fellépéseiből;

Gyere és tapasztald meg Te is ezt a földöntúli zenei varázslatot, amit Anders és partnere, Cacina megteremtenek a koncerten.

Helyszín: MagNet Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.,

Időpont: 2019. Szeptember 30. Hétfő 18.30-21.30

Jegyár: 9.900Ft

Helyszín

MagNet Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98., Hamvas Béla terem

MEGKÖZELÍTÉS

Az 1-es metró Kodály körönd megállójatól a Hősök tere felé sétálva a Magnetház 200 méterre a bal oldalon található.

105-ös autobusszal a Kodály körönd megállójától a Hősök tere felé sétálva a Magnetház 200 méterre a bal oldalon található.

Autóval érkezőknek az épület elött ingyenes a parkolás, a környező utcákban fizetős este 18.00-ig.