Kicsoda KRYON?

Kryont általában egy szerető lényként írják le, aki a béke és a saját erő üzeneteit közvetíti az emberiségnek. Ahogy Mihály arkangyal, úgy Kryon is embereken keresztül közvetíti üzeneteit. Jelenleg hét ilyen áldott ember van a bolygón, aki Kryon csatornájaként működik. Lee Carroll közülük az „eredeti”, vagyis a legelső, aki több mint 26 éve közvetíti Kryon tanításait. Lee egyben tizenhárom Kryon-könyv szerzője is, valamint társszerzője Az indigó gyermekek, Az indigó ünnep, és Az indigó gyermekek tíz évvel később című könyveknek. Mindezt a 16 könyvet 26 nyelvre fordították le világszerte.

 

Az avatatlanok számára Kryon egy rejtély, és ez nem is csoda! Maga a „Kryon” szó sem szerepelt a szótárunkban mindaddig, amíg egy figyelemreméltó esemény nem történt 26 évvel ezelőtt, amikoris Lee Carroll találkozott a végzetével. Lee a '80-as évek végén élvonalbeli hangmérnökként dolgozott, feleségül vette Jan Tobert. Jan kimagasló szintű jazzénekes, de az igazi szenvedélye mindig is a metafizika volt. Amikor Lee és Jan összeházasodtak, Lee tudta, hogy feleségét a spirituális megvilágosodás keresése élteti, és őszintén tudomására hozta, hogy őt viszont ez egyáltalán nem hozza lázba. Jan szabadon hódolhatott a „New Age-es dolgainak”, egészen addig, amíg ezzel békén hagyta Lee Carrollt. Lee semmi olyasmiben nem hitt, amiben Jan, sőt, néha kifigurázta Jan ezoterikus elképzeléseit. A Szellemnek azonban szemmel láthatóan megvolt a maga terve, és nem volt véletlen, hogy ők összekerültek.

Mint ahogy mindannyian, Lee Carroll is számos potenciállal született arra nézve, hogy mit is kezdjen az életével. Ezek közül a potenciálok közül az egyik az volt, hogy Kryon csatornája lesz. Szabad választása volt, hogy elfogadja-e ezt a lehetőséget vagy nem. Jan hatására Lee két különböző médiumhoz is elment, akik három év különbséggel pontosan ugyanazt mondták Lee-nek: „Kryon, a Mágneses Mester szeretne veled kapcsolatba lépni.” Mindez Lee-t, a logikus, racionális és praktikus hangmérnököt derült égből villámcsapásként érte, és egy rejtély közepében találta magát. Hogyan lehetséges az, hogy két különböző egyén, akik nem is ismerték egymást, három év különbséggel ugyanazt a mondatot közlik vele egy olyan entitásról, akiről még csak nem is hallott senki?

Amikor Lee végre leült a székbe és kifejezte a szándékát, hogy jelenjen meg Kryon, olyan intenzív szeretetáramlat járta át, hogy zokogásban tört ki. Ez az élmény igencsak idegesítő volt egy ilyen praktikus ember számára, ám ugyanakkor mélyen megérintette Lee-t. Lassan és fokozatosan Lee ismét felvette vele a kapcsolatot, és a lény Kryonként mutatkozott be. Négy évébe telt Lee-nek, míg az 1989-ben történt első kapcsolatfelvételtől számítva munkája világszintűvé vált. 1993-ban jelent meg az első Kryon-könyv, Az utolsó idők, s ezzel Kryon üzenetei a reményről és a békéről fénymunkások ezrei számára váltak elérhetővé világszerte.

Kryon Lee által közvetített üzenetei rendkívüli mértékben tisztelik az emberi lényt. A tanítások mélyenszántó információkat tartalmaznak nemcsak néhány kiválasztott, hanem az egész emberiség számára. A Kryontól érkező üzenetek mindig felemelőek, erőt adóak, és átjárja őket Isten szeretete. Ráadásul a harmadik nyelven adja át őket, ami egy multidimenzionális szinten kommunikáló energia. Azok, akik érzékenyek rá, gyakran érzik, akár látják is ezt az energiát.

Most, hogy tudjátok, hogyan vált Kryon ismertté bolygószerte, feltehetjük a kérdést: Kicsoda is Kryon? A válasz elég nehéz, mert maga a kérdés lineáris, Kryon pedig nem. Kryonnak nincsenek fizikai tulajdonságai, ahogy magának Istennek sincsenek. Isten részének lenni, nos, ezt nem lehet lineáris módon megmagyarázni. Kryon ráadásul nem egyetlen lény, és hozzátok hasonlóan része „Isten levesének”. Kryon szerint:

„A csoportom feminin, de az esszenciám maszkulin jellegű. Egy kiegyensúlyozott csoport vagyok, akárcsak ti is. Habár nem nélküli vagyok,  az egyensúly aközött, ami számotokra abszolút, számomra megváltoztatható arány. Én mindkettő [nem] vagyok, és úgy változom, hogy alkalmazkodjak a körülményekhez. Ez megtisztelő és ti láthatjátok, hogyan történik meg mindez.”

Azok, akik ismerik a Lee Carroll által közvetített üzeneteket, felismerik az alábbi mondatot: „Üdvözöllek benneteket, kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól.” Vajon miért választ egy szeretetteljes lény egy olyan furcsa nevet, mint Kryon és mit is jelent az a Mágneses Szolgálat? A Kryon név egy sajátos rezgést hoz létre a levegőben, amikor kimondják, és segít a megfelelő frekvenciára állítani a hallgatók figyelmét.

Kryon szerint:

„Nem szerettünk volna egy habos-babos angyalnéven bemutatkozni, értitek? (Kryon humorizál.) Hiszen ezáltal azonnal elfogadnának bennünket azok, akiknek ez tetszik, és elutasítanának azok, akiknek viszont nem tetszik az a név.”

Az pedig, hogy Kryon Mágneses Mesterként mutatkozott be, a Kryont kísérő csapathoz kapcsolódik, amely 1989-ben jelent meg a bolygóra, mint a Föld mágneses rácshálózatát átalakító csapat. Annak oka, hogy Kryon megérkezett és elkezdett üzeneteket átadni, az emberiség tudatosságának átalakulásában keresendő. A legelső üzenetek egyike, amelyeket az első Kryon-könyv (Az utolsó idők) tartalmaz, éppen az volt, hogy a bolygó mágneses hálója jobban elmozdul a következő tíz évben, mint a korábbi száz évben együttvéve. Mindez pontosan így történt 2002-re, és egy egyszerű iránytűvel mérhető a változás.  Az emberiség arra irányuló szándékának, hogy egy új valóságot alkosson meg, a mágneses háló változása volt a közvetlen eredménye. Az emberek kollektív tudatossága megemelte a bolygó rezgését és ezáltal a mágnesesség is megváltozott.

A háló átalakulása így tulajdonképpen jóval több, mint egy eltolódás a mágnesmezőkben (ami iránytűvel mérhető). Ez egy új Föld lehetőségét jelenti, amit az emberi tudatosság eltolódása jelez. Közvetlen kapcsolat áll fenn a Föld mágneses hálója és az emberi tudatosság között. Az együttérző emberi cselekedetek konkrétan emelik a bolygó tudatosságát, ami a mágneses háló változásaiban mérhető le. De vajon van erre bármi bizonyíték? Naná!

Tudósok egy csoportja óránkénti rendszerességgel méri a Föld mágneses mezejének erősségét műholdakon keresztül. Megfigyelték, hogy a Föld mágneses mezeje erősebbé vagy gyengébbé válik az emberekre mélyen ható események nyomán. 

Ime a Princeton University megállapitása:

Amikor az emberi tudatosság egységessé (koherenssé) válik, a véletlen rendszerek viselkedése megváltozik. A véletlenszám-generátorok (random number generators, RNGs) nullák és egyesek teljességgel kiszámíthatatlan sorozatai. De amikor egy nagyszabású esemény több millió ember érzéseit összehangolja, akkor a véletlenszám-generátorok hálózata is strukturálttá válik. Egy az egybillióhoz az esélye annak, hogy mindez véletlen. Ez a tény arra utal, hogy valóban létezik egy emelkedőben lévő nooszféra (a globális tudat szférája, a Földnek az ember tevékenysége által befolyásolt „övezete”) vagy a tudatosság egységesebbé váló mezeje, amelyet az ősi kultúrák látnokai is mindenütt leírtak vagy ismertek...

A tudatosság mély, de mégis valódi hatásai fontosak tudományos szempontból, de igazi erejük azonnaliságukban rejlik. Arra ösztönöznek, hogy lényeges és egészséges változtatásokat eszközüljünk azokban a rendszerekben, amelyek működtetik a világunkat. A nagyszámú csoportok tudatossága hatással van a fizikai világra. Ha ezzel tisztában vagyunk, szándékosan építhetünk egy fényesebb, tudatosabb jövőt.” (Forrás: http://noosphere.princeton.edu)

Lényegében ez az oka annak, hogy Kryon itt van. Kryon többször elmondta nekünk, hogy bámulatra méltóak, sőt nagyszerűbbek vagyunk annál, mint ahogy hisszük, és mi képviseljük a bolygó reménységét egy olyan rendszerben, amit átitat Isten szeretete. Szeretnél erről többet tudni? Akkor látogass el a kryon.com oldalra, ahol megtalálod Kryon üzeneteit, több száz óra letölthető audio közvetítés formájában.

(Forrás: http://monikamuranyi.com/articles/kryon/)

 

KRYON DOBOGÓKŐN
Egész napos hajós, buszos kiránduló program

Egy közvetítésekkel egybekötött rendhagyó kirándulás Lee Carroll-lal, Monica Murányival és az angyali hangú Anders Holtéval Magyarország szakrális központjához!

Szeretettel meghívunk, hogy légy részese egy minden eddiginél különlegesebb Kryon-eseménynek és tarts velünk a hajózással, Kryon-közvetítéssel és könyvbemutatóval egybekötött dobogókői kiránduláson!

2018. ÁPRILIS 28. SZOMBAT2018. ÁPRILIS 29. VASÁRNAP

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ A KIRÁNDULÁSRÓL ITT