Dr. Todd Ovokaitys

A DNS Evolúciója

Dr. Todd Ovokaitys kétnapos tanfolyamán feltárulnak a DNS-ben rejlő titkok: a fiatalodás, az egészségmegőrzés és a tudatosság elérésének lehetőségei. A workshop felhasználja a fény technológiájának és a hang tudományának elemeit egyaránt. Lépj be te is egy új világ kapuján, ahol a hosszú élet, az egészséges test és a ragyogó szellem valósággá válik!

A Kryon-könyvekből jól ismert dr. Todd Ovokaitys orvos, kutató-fejlesztő, a Qi Laser (szabadalmaztatott optikai lézertechnológia) kifejlesztője, valamint a Pineal Tones™ (tobozmirigy-aktiváló technika) újra álmodója és tanítója kétnapos tanfolyamot tart. A forradalminak tekinthető Qi Laser technológia alkalmazása rendkívül széles körű lehet az egészség és a tudomány különféle területein. Az emberi táplálkozás szempontjából a legfontosabb az a hatás, hogy a tápanyagok hozzáférhetősége megnövelhető a lézerbesugárzás segítségével.

A formulák egyikére irányuló ellenőrzött klinikai vizsgálat kimutatta, hogy az öregedés biomarkereit csupán 2 hónapos alkalmazási periódus alatt sikerült 8-12 évvel lelassítani. A mezőgazdasági tápértékek vonatkozásában a terméshozamok megtriplázódtak és a tápanyagsűrűség 100-500%-kal emelkedett. A gyógyszerészet területén olyan magas energiájú, különlegesen jól használható összetevőket sikerült alkotni, amire korábban nem volt még példa. Csapatunk óriási újítást ért el a regenerációs gyógyászatban is a lézervezérelt őssejtterápia kifejlesztésével. A sérült szövetek regenerációját sikerült 300-szorosára felgyorsítani a más módszerek által elért eredményekhez képest, és ez eddig a legelképesztőbb előrehaladás az orvoslásnak ezen a területén. Ez a módszer jelentős mértékben emelni fogja a hosszú élet lehetőségét az ember számára. A csapatunk jelenleg az őssejtterápiás innovációk területén a vezető kutatók közé tartozik, engem pedig meghívtak az őssejtterápián dolgozó legjobb Harvard-orvosok sorába.

A DNS: az élet kódja
Amióta Watson és Crick felfedezték a DNS 3 dimenziós szerkezetét, a kettős spirál kulturális szimbólummá vált. A DNS-sel kapcsolatos újabb és újabb felfedezések egyre inkább lehetővé teszik, hogy biológiai működésünk megváltoztathatatlannak hitt korlátait meghaladjuk.

“A legutóbbi kutatások rávilágítottak, hogy a technika lehetővé teszi számos különféle típusú, sérülést szenvedett szervrendszer helyreállítását, illetve regenerációját, méghozzá sokkal nagyobb mértékben és gyorsabban, mint ahogy az korábban lehetséges volt. Az öregedés visszafordításának és a hosszú élet elérésének lehetőségeit is most kezdjük felfedezni.” Dr. Todd Ovokiatys

A DNS jóval több, mint egy lineáris információs kód: az élő DNS egy komplex, sajátos alakú spirális szerkezet, amely elektromágneses mezőt generál és tart fenn, és képes információt fogadni és továbbítani ezen a vibrációs mezőn keresztül. A spirál speciális geometrikus felépítése révén egyedi funkciókat is hordoz, amelyek a (sejtközötti) kommunikációt és újra kalibrálást támogatják (Lee Carroll egy teljes könyvet szentelt a témának Az emberi DNS 12 rétege – Kryon 12-es könyv – címmel).

A DNS állapota és működése befolyásolható, javítható természetes összetevőkkel, fénykódokkal és különleges hangmintázatokkal. A legfrissebb kutatások szerint az étkezés, meditáció és gondolkodás terén alkalmazott változtatásaink képesek jelentős mértékben módosítani a DNS-kódot, sőt, az elért változások tovább örökíthetők utódainkra is. A fiatalodás és az élet meghosszabbításának lehetősége a DNS-kódban rejlik – a tanfolyamon te is megismerheted, hogyan lehet lelassítani, megállítani, sőt, akár vissza is fordítani az időt a DNS szintjén.

Használd ki Te is a DNS-ben rejlő lehetőségeket
Dr. Todd szemináriuma izgalmas utazás a DNS birodalmába, amelyen megosztja velünk a Kryontól származó legfrissebb információkat a 24., interdimenzionális kromoszómapárról és használatáról, illetve bepillantást nyersz a kettős spirál geometriájába és kulcsmintázataiba. Megértheted, hogyan változtathatod meg az elmédet és életmódodat, hogy az fokozza DNS-ed működését. Elsajátíthatod a tudatosság kiterjesztésére, az élethossz és az életminőség javítására és a jó közérzet fenntartására alkalmas technikákat, amelyek segítenek az egyéni fejlődésedben. Megtanulhatod, hogyan irányítsad a biológiai működésedet, hogyan emeld a tudatosságodat és fejleszd az érzékelésedet. Magasabb szintű megértésed lehetővé teszi, hogy életedet a korábbinál teljesebb módon formáld olyanná, amilyenné szeretnéd.

Hatékony eszközök a DNS befolyásolására
A tanfolyamon dr. Todd bemutatja a DNS működését javító táplálkozási irányelveket, valamint a fényen és hangon alapuló fejlett technológiákat. Többek között megtanulhatod a különleges Pineal Tones™ technika alkalmazását, a kvantum tónusok éneklését is, amely hatékony eszköz a DNS befolyásolására.

A Pineal Tones™ hangok és szótagok különleges kombinációinak éneklését jelenti. Ezek a hangkódok olyanok, mint az ábécé egyes betűi, csak összetettebbek és multidimenzionális rezgést hordoznak, meghatározott sorrendben énekelve sajátos „kvantum szavakat” alkotnak. A sajátos módon képzett és zengetett hangok mélyen módosult tudatállapotokba juttatnak. Ez a lemúriai technika emeli a tudatszintet, hozzákapcsol a 12 DNS-szálhoz, erősíti a szándékaid erejét a tudatosabb és teljesebb valóságteremtés érdekében, elősegíti a személyes fejlődést és gyógyulást. Kryon szerint a tobozmirigy-tónusok olyan mértékben alakítják át a kristályrácshálót és emelik a bolygó rezgésszintjét, hogy az emberi elmével elképzelhetetlen.

“A tónusokra és tonális harmonikus hangokra épülő spirituális rendszerünk a tobozmirigy tónus technika nevet viseli. Amikor a tónusokat 300-900 fős csoportokban énekeljük, harmonikus struktúrákat hozunk létre, amelyek számos esetben vezettek már spontán gyógyuláshoz. Szintén nagyon fontos eredménynek tartom, hogy sokan beszámoltak a tudatosságuk jelentős kiterjedéséről. A tónusok segítségével az érzékelés magasabb szintre emelhető, így a tudatosság a magasabb dimenziós mezők felé mozdul el. Ennek a hatásnak a mértékét a növényekre gyakorolt hatás mérésével sikerült eddig illusztrálni. Mozart melódiáit hagyományosan nagyon jó hatásúnak tartják a növényekre (a növekedésükre és a hozamra), ám a tobozmirigy tónusok felvételei 200%-kal hatékonyabbnak, erőteljesebbnek bizonyultak.” Dr. Todd Ovokaitys

Lemúriai Kvantum Kórus Chamonix

A tanfolyamon való részvétel feljogosít arra is, hogy részt vegyél bármelyik Quantum Choir Events rendezvényen a világ bármely pontján.

A következő évente egyszer megrendezésre kerülő Quantum Choir Rendezvény 2017. május 19-21. Chamonix, Franciaország.

https://www.pinealtones.com/product-category/events/

Speciális 33%-os kedvezmény a magyaroknak, melyhez a kupon kódot a budapesti rendezvény jegyével email-en kapod meg, hisz az ezen való regisztráció előfeltétele egy Todd szemináriumján való résztvétel.

„A fiatalodáshoz kapcsolódik dr. Todd által kifejlesztett tobozmirigy tónusok technika is, ami a fény- és a hangrezgésekre épülő, a kántáló szerzetesekéhez hasonló módszer. Akár egyénileg, akár 300-900 fős kórusban használják ezt a technikát, összetett, harmonikus felhangok és rezgésminták keletkeznek, amelyek csökkentik a stresszt, emelkedett tudatállapotokat idéznek elő, és számtalan egészségügyi előnnyel is járnak.” Lee Carroll

A rendezvénnyel kapcsolatos minden kérdésben kérjük, Nagy László Zoltánt keresd e-mailbe hello@firstkryon.hu