dr. Todd Ovokaitys interjú 2016

A magyar közönség számára a Kryon-könyvekből ismert dr. Todd Ovokaitys orvos, kutató-fejlesztő nemcsak előadását, de a világszerte közkedvelt kétnapos DNS-workshopját is bemutatja a Kryon-hétvégét követően. Dr. Todd munkássága igen sokrétű, nemcsak a Qi Laser (szabadalmaztatott optikai lézertechnológia) kifejlesztője, de a Pineal Tones™ (tobozmirigy-aktiváló technika) újraálmodója is. Magyarországi látogatása alkalmából kérdeztük a tudományos munkáiról, spiritualitásról, de dr. Todd beszélt a DNS-ben rejlő lehetőségekről és aktuális kutatásairól is.

 

A Kryon-könyvek olvasói számára ismerősen cseng a neved, hiszen sok helyütt szó esik rólad és munkádról. Kérlek, mesélj arról, hogyan kerültél kapcsolatba Lee Carroll-lal, hogyan kezdtetek el együtt dolgozni.

Az első Kryon-könyvemet ajándékba kaptam, ebben olvastam arról, hogy Kryon szerint a vírusokat a mágnesesség segítségével inaktiválni lehet. Amiről ebben a könyvben szó esett ezzel kapcsolatban, én épp azt kutattam az egyetemi laboratóriumban, és sikerült bizonyítanom, hogy mindez nemcsak egy jól hangzó elmélet, de valóban működik is. Küldtem egy levelet Lee-nek, hogy a kutatócsoportunknak sikerült megerősíteni a könyvben olvasható elgondolást, mire ő meghívott ebédelni. Ettől fogva jó barátok vagyunk és partnerekként dolgozunk együtt.

 

Sokoldalú orvosi képzésben vettél részt, és ha jól tudom, jelenleg is dolgozol orvosként. Számos egészségügyi területen végzel kutatásokat és fejlesztéseket, igazi tudományos karrier a tiéd. Hogyan jött a képbe a spiritualitás, mikor kezdtél el érdeklődni az ezoterikus információk iránt?

A tudományos és az ezoterikus számomra az érme két oldala. Mindkettő segít mélyebben megérteni a másikat. Számomra ez a két szemlélet mindig összhangban van, és lehetővé teszi a dolgok egységes megértését.

 

Hogyan segített Neked az ébredésben, emlékezésben Kryon?

Nem kevesebb, mint 5 személyes Kryon-közvetítéshez volt szerencsém, amelyek bepillantást nyújtottak – vagy emlékeztettek – a jövő gyógyító és egészségmegőrző módszereire és az ezek eléréséhez szükséges fejlett információkra.

 

Nálunk kevesen ismerik még az általad képviselt tobozmirigy tónusok technikát. Beszélnél erről röviden, és arról, hogy hogyan kapcsolódik mindez össze a DNS-sel?

Kryon szerint a tobozmirigy tónusok olyanok, mint a jéghegy csúcsa. Az a rész, amit hallunk, sokkal kisebb, mint a tónusok interdimenzionális része, ami körbe öleli a DNS interdimenzionális szálait. A tónusok segítenek újra aktiválni a testünk fiatalító képességét, a mélyebb emlékezést és a képességeink teljesebb kibontakoztatását – mindezeket ugyanis a DNS rejti magában.

 

Hogyan fér össze a kutatói és az ezoterikus munkád?

Számomra az, hogy egy problémára vagy rejtélyre megoldást találjak, finom egyensúlyozást kíván a fizikailag megfigyelhető valóság, illetve tudás és a legmagasabb szintű intuíció között. A legteljesebb és leginkább kiegyensúlyozott megközelítés kombinálja e két szemlélet legjavát. Olykor érdemes még a legfurcsább és legkevésbé valószínű alternatívákat is számításba venni, amikor egy olyan problémára keresünk új megoldásokat, amely korábban megoldhatatlannak bizonyult.

 

A közvetítésekben Kryon Téged Yawee-nak nevez. Mire emlékszel a lemuriai papként élt életedben elért tudásodból, képességeidből vagy az elért eredményekből?

Az emlékezésnek számos módja lehet, ez nálam is eléggé szerteágazó és nagy részben igen személyes. Kryon emlékeztetett a tobozmirigy tónusokra, amelyeket szerinte hihetetlenül pontosan sikerült újraalkotni ilyen hosszú idő – több ezer év – távlatából. Kryon szerint ráadásul az a kapcsolat, ami lehetővé tette a tónusok újra felfedezését, szélesre tárta a kaput új, a korábbinál még erőteljesebb tónusok megalkotása előtt is.

 

Melyik egészségügyi eredményt emelnéd ki az aktuális kutatásaid közül, melyik a legígéretesebb az emberiség számára?

A legígéretesebb az „alvó” állapotban lévő őssejtek felfedezése, amelyeket „fel lehet ébreszteni”, aktiválni lehet, hogy újra működjenek. Ezek a sejtek elképesztően hatékony regeneráló sejtekként szolgálhatnak számunkra, amelyek képesek regenerálni szöveteket, és visszafordítani az időt, méghozzá olyan mértékben, amire nem volt még példa a modern tudományban. Az az álom, hogy nagyon hosszú ideig éljünk egy fiatalosan megőrzött testben, valósággá válhat ennek a felfedezésnek a továbbfejlesztésével.

 

Köszönjük az interjút! 

Fordította: Kolontár Elvira

 

Dr. Todd Ovokaitys kétnapos tanfolyamján feltárulnak a DNS-ben rejlő titkok: a fiatalodás, az egészségmegőrzés és a tudatosság elérésének lehetőségei.

Lépj be te is egy új világ kapuján, ahol a hosszú élet, az egészséges test és a ragyogó szellem valósággá válik! RÉSZLETEK: