Lee Carroll személyes tapasztala a Csillagkapuval

 

Hogyan mutatnád be a magyarok számára még ismeretlen Prageet Harris izgalmas munkáját néhány mondatban? Neked volt-e személyes élményed a Csillagkapuval, és ha igen, milyen?

 

 
Tovább

Tobozmirigy tónusok – egy ősi gyógyító technika a ma emberének

 

 
Tovább

Zseni vagy csodabogár

 

 
Tovább

Tobozmirigy tónusok varázslatos ereje

 

 
Tovább

Az élet Esszenciája – gyógyító meditáció

 
Tovább

Személyes tapasztalat - Csillagkapu Szeminárium

Előrebocsátom, hogy ez egy rendhagyó beszámoló lesz. Arról sajnos nem tudok írni, hogy Prageet első magyarországi szemináriumán (idén májusban) milyen meditációkon vettem részt, vagy azokat hogyan éltem meg. Arról viszont igen, hogy a szeminárium kapcsán hogyan változott meg az életem.

 
Tovább

Spiritualitás 2016 – van új a nap alatt?

 

A spirituális evolúció következő szintje – most van itt az idő meglépni!

Minél nagyobb a káosz a világban, minél látványosabb a pusztítás és a túlélő tudatosság, annál többen indulnak el befelé és kutatják a lélek titkait – amelyek valódi válaszokat adhatnak a megoldhatatlannak hitt földi problémákra is.

 

 

Spiritualitás 2016 – van új a nap alatt?

 
Tovább

Lee Carroll interjú 2016

 
Tovább

dr. Todd Ovokaitys interjú 2016

 
Tovább

Prageet Harris interjú

 

A magyar közönség minden alkalommal nagy örömmel üdvözli a Kryon-csapatot, hiszen Lee Carroll, Peggy Dubro és Robert Coxon már visszatérő vendégek nálunk. A Csillagkapu viszont számunkra egy új eszköz – kérlek, mutasd be röviden a munkádat és azt a különleges rendszert, amit most már többször is elhozol Magyarországra. 

 
Tovább

Oldalak