A LELKEM HANGJA

 

 

Egy különleges 2 napos hang-workshop Anders Holte-val, KRYON Csapat zenei médiumával és Cacina Meaduval

Emberek vagyunk, nem számít, milyen kultúrából jöttünk, a Földön milyen helyet hívunk otthonunknak, van valami, ami egyesít bennünket. Mindannyian osztozunk időtlen Eredetünkben. A Tudatosság forrása mindannyiónk számára ugyanaz. Lényegtelen, milyen nevet adunk ennek a forrásnak – mindannyian a Szeretetből érkezünk.

A hang és a tudatosság révén újra összekapcsolódhatunk ezzel a szeretettel és megtapasztalhatjuk lényünk örökkévaló részét – azt, akik valójában vagyunk.

 

Létezik olyan zene, amelyet a Lelkünk sohasem felejtett el... amire az Akashánk emlékezik. Ahogy minden egyes Lélek egyedi, úgy minden embernek egyedi 'hanglenyomata' van, pont, mint egy aláírás vagy egy ujjlenyomat. De amikor a közös éneklés során a hangunk összeadódik, az épp olyan, mint amikor az esőcseppek összeolvadnak az óceánban. Emlékszünk arra, hogy amikor megosztjuk egymással ezt a különleges rezgést, az átnyúlva téren és időn, felébreszti a DNS-ünket. Ráébredünk, hogy azok az Öreg Lelkek vagyunk, akik a hangok révén képesek összeolvasztani és magasabb szintre emelni a tudatosságukat.

 

Kryon így beszél erről:

 

„Az emberi hang rendelkezik valami olyasmivel, amivel semmilyen más eszköz sem, egyfajta multidimenzionális jellemzővel... Isten ott van a hangotokban... Mindannyian tisztában vagytok a zene erejével. Az emlősök evolúciójában [nem volt jelen a zene]... Vajon az ember számára honnan jött a zene? Elmondom most nektek az igazságot. Semmi köze az emberi faj úgynevezett evolúciójához – a Lélek fejlődő Tudatosságával függ össze. Magatokban hordozzátok annak az emlékezetét, hogy mire képes a zene, és a Lélek az, amely ezt az emléket hordozza.” (Kryon, 2016)

 

Ha Öreg Lélek vagy, a tónusokkal és hangokkal való munka közel állhat hozzád. Ennek a tudásnak a kódja az Akashánkban rejlik. Sokatoknak vannak emlékei Lemuriáról, ahol köröket alkotva „hangolódtunk” össze. Most is ehhez hasonlóan fogunk énekelni, először összehangoljuk a hangunkat, míg végül a tudatosságunk is teljesen összeolvad és eggyé válunk. Ez egy különleges élmény, ami egyrészt mélyen megérinti a Lelket, másrészt lehetővé teszi, hogy a gyakorlatok révén megértsd a hang alkímiájának fizikai működését.

 

Mire számíthatsz ezen a különleges workshopon?

 

  • a tónusokkal/hangokkal való összehangolódás alapjainak elsajátítása egyéni szinten, illetve a csoportban
  • összehangolódás az Akashánkkal ás annak harmonizálása
  • megismerkedés a „Lemuriai Éneklő Körrel”
  • a hangok és a tudatosság kapcsolata, tudatosság megosztása és felemelése a hangok révén:
  • Vezetett hangmeditáció
  • Csillag-hang konstellációk
  • Zene, amely a jelen pillanatból születik... Anders-szel és Cacinával

 

Ezen a hétvégén Anders és Cacina bemutatják a hangok és a zene bámulatos erejét alátámasztó legfrissebb tudományos eredményeket, továbbá olyan gyakorlatokat is megtanítanak, amelyek segítenek összhangba hozni a szíved, az elméd és a Lelked.

Ha érzed a hívást, csatlakozz ehhez a különleges eseményhez, amelyen főszerepet kapnak a hangok, a zene és a lélek, és hívd meg a szívedhez közel álló barátaidat is!

 

Zenei ízelítő Anders Holte munkáiból – hallgass bele a linkekre kattintva!

Lemurian Home Coming
Dream Of The Blue Whale
Pleiadian Prayer
Atlantis Remembers
I Am Returning

 

Video ízelítő Anders Holte fellépéseiből;

http://www.anders-holte.com/videos.html

 

A 2 napos szeminárium ára: 39 900 Ft
Az ár tartalmazza a korlátlan víz és gyümölcs fogyasztást
Dátum: 2018. November 24-25. Szombat-Vasárnap 10.00-18.00
Kapunyitás: 9.00 órától.
Helyszín: 1088 Budapest, Rákóczi út 5.

Megközelítés

A helyszín az Astoria-nál talalható a város szívében.

Autóval: Az épület elött a megállás is TILOS, mivel buszsáv! A parkolás a környező utcákban hétvégén ingyenes.

Tömegközlekedéssel:
Metró: A 2-es vonalról az Astoria megállótól a Rákoczi úton jobb oldalon a Blaha felé sétalva 100 méterre található.
Villamos: 47 48, 49-es villamos, Astoria megállótól a Rákoczi úton jobb oldalon a Blaha felé sétalva 100 méterre található.
Busz: 5, 7, 8E, 9, 108E, 133E, 178-as buszokkal Astoria megállótól a Rákoczi úton jobb oldalon a Blaha felé sétalva 100 méterre található.
Troli: 74-es trolival a Károly körút végállomástól az Astoria-ig sétálva ahonnan a Rákoczi úton jobb oldalon a Blaha felé sétalva 100 méterre található