Prageet Harris interjú

 

A magyar közönség minden alkalommal nagy örömmel üdvözli a Kryon-csapatot, hiszen Lee Carroll, Peggy Dubro és Robert Coxon már visszatérő vendégek nálunk. A Csillagkapu viszont számunkra egy új eszköz – kérlek, mutasd be röviden a munkádat és azt a különleges rendszert, amit most már többször is elhozol Magyarországra. 

A Csillagkapu egy szakrális geometrián alapuló szerkezet, amely erőteljes multidimenzionális gyógyító, a tudatosságot emelő energiamezőt generál, ami a résztvevők frekvenciáját növeli, egyúttal kézzelfoghatóan érzékelhetővé teszi a magasabb rezgésű lényeket és energiákat. A résztvevők képesek érzékelni az angyalokat, a felemelkedett mestereket és a csillagnemzetségeket, amelyek ilyenkor a hívásra megérkeznek. A belső látás megnyílásával látni lehet, amint csatlakoznak hozzánk.

A Csillagkapu energiájában történő meditáció pillanatokon belül magasabb tudatállapotba emel, ahol a magasabb rezgésű energiák és entitások érzékelhetővé válnak, és egyúttal elkezdődik a multidimenzionális DNS még alvó részeinek újraaktiválása.

A Csillagkapu-élmény egy teljesen új dimenzióját nyitja meg a tudatosság fejlesztésének. Nincs szükség kemény munkára,  csak arra, hogy lazíts egy jót és megengedd, hogy a legmagasabb szintű tudatosságod átitassa és felemelje a jelenlegi emberi létezésed élményét.

 

Milyen hatásokat várhatunk a Csillagkaputól, mely életterületeken fejti ki áldásos hatásait, milyen problémákra bizonyult hatékonynak?

A Csillagkapu szerkezet egy olyan fajta tudatosságot képvisel, ami minden szinten egyszerre dolgozik az emberekkel. Egy-egy probléma oka, legyen akár fizikai, mentális vagy érzelmi, egyszerűen ismeretlen az adott ember számára. Ezért a gyógyító folyamat lépéseit nehéz szétválasztani. A Csillagkapu energiákban ugyanakkor lépésről lépésre állítják helyre az egyensúlyt az egyénben, a számára legmegfelelőbb szinten, a Csillagkapuval együttműködő tudatos lények. Van, aki pillanatokon belül meggyógyul. Még olyan fizikai szintű betegségekkel kapcsolatban is tudunk gyógyulásról, mint a szkoliózis, rák vagy éppen a siketség.

A Csillagkapu energiák az egész embert kezelik, nem csak egy speciális problémára hatnak. Ennek oka, hogy a Csillagkapu energiái újraaktiválják az alvó DNS-t, így sokan tapasztalják ennek hatásaként például a pszichikus képességeik, például a médiumitás felébredését, a gyógyító képességek megjelenését, vagy éppen újra hozzáférést olyan más készségekhez, amelyeket egy korábbi élet során fejlesztettek ki.

Általában mindenki érzékeli a relaxáció és meditáció mély szintjét, sokan pedig az életük különféle szinteken történő változásairól számoltak be, közvetett vagy akár olyan egyértelmű hatásokról, mint például a kevesebb stressz, kevesebb konfliktus, több öröm, önbizalom és tisztánlátás.

 

Nehéz elhinni, hogy egy eszköz mintegy varázsütésre segít tudatosabbá válni. A tapasztalat azt mutatja, hogy az életünk átalakítása a spirituális elvekre alapozva csak kitartó belső munkával sikerülhet. Hogyan lehetséges, hogy a Csillagkapu segítségével olyan gyors tudatemelkedés érhető el?

Az emberi történelem során a mágia szót általában azokra az esetekre használták, amikor nem tudták megmagyarázni, miért és hogyan történhetett olyan gyors változás. A Csillagkapu ugyanakkor nem mágia. Ez egy magas szintű, fejlett, tudatos energiamező, amely olyan magasan fejlett lények, mint a felemelkedett mesterek és csillagcsaládok tudását és bölcsességét vonzza magához és teszi elérhetővé.

Nincs szükség arra, hogy küszködjünk, „dolgozzunk” a problémáinkon és életünk kihívásain. A Csillagkapu meditációval igazából semmi sincs, amit „tenni kellene”. Egyszerűen csak bele kell lazulni ebbe az erős, magas rezgésű energiamezőbe. Ha valakiben megvan a szándék a fejlődésre és a változásra, valamint a tudatosság és a hajlandóság, hogy elfogadja a korlátait, amelyek éppen az elfogadás által oldódhatnak fel, abban az esetben minden szinten gyors fejlődést lehet elérni.

Mindezt világszerte több tízezer ember igazolja, akik kipróbálták a Csillagkaput és akikkel együtt dolgoztunk az elmúlt 25 évben.

A Csillagkapu által érzékelhető energetikai tapasztalatok kumulálódnak, minden élmény az előtte lévőre épül. Minden következő Csillagkapu-meditáció mélyebb tudatállapotba és magasabb frekvenciára emeli a résztvevőt, egyre tisztább rálátást és egyensúlyt hozva az egyén életébe.

 

Mióta dolgozol Lee-vel, hogyan kerültetek kapcsolatba?

Három évvel ezelőtt Alcazar, akit közvetítek, és aki a Csillagkaput is segített megalkotni, azt mondta nekem: „Azt szeretnénk, ha Kryonnal együtt dolgoznál.” Akkor nem ismertem még Lee Carrollt és nem is jutott eszembe, hogy felvegyem vele a kapcsolatot.

Pár hónappal később az egyik Kryon-szervező, méghozzá Bulgáriából, megkeresett azzal, hogy lenne-e kedvem a Csillagkaput bemutatni Bulgáriában egy Kryon-rendezvényen. Hát ez az a stílus, ahogy Alcazar és a vezetőink dolgoznak velünk!

Ennek az a szépsége, hogy Lee és Kryon élvonalbeli információkat közvetítenek az emberiség lehetséges evolúciójáról. Alcazar és a Csillagkapu pedig egyfajta kísérlet ennek az evolúciónak a megteremtésére azon személyek számára, akik elég merészek ahhoz, hogy saját nagyszerűségüket felfedezzék.

 

Kérlek, mesélj egy kicsit a személyes spirituális útkeresésedről – hogyan kezdtél ébredezni, milyen események, tanítások voltak rád hatással?

Londonban dolgoztam tanárként, amikor egy Osho-központban először találkoztam a meditációval. Nagyon mélyen megérintett ez az élmény, így otthagytam az iskolát és elmentem Indiába. A megvilágosodott mester, Osho jelenlétében olyan elfogadást és szeretetet éreztem, amit szavakkal lehetetlen visszaadni. Az Angliába való visszatérésre irányuló minden tervem szertefoszlott, és Indiában maradtam, Osho ashramjában éltem öt évet. Amikor Amerikába költözött, én is szedtem a sátorfámat és ott újra csatlakoztam hozzá.

Évekkel később, amikor Hawaii-on, Maui szigetén éltem, egyszer csak elkezdődött a csatornázás. Megérkezett egy üzenet a vezetőmtől, Alcazartól. Az emberi helyzetekkel kapcsolatban tanúsított mély megértése, sugárzó szeretete, humora és támogatása mélyen megérintett. Így tehát egy évvel később, amikor megkért, hogy alkossuk meg a Csillagkaput, kétségem nem volt afelől, hogy valami csodálatos fog történni.

 

Mi volt a legfontosabb, amit Osho ashramjában tanultál, tapasztaltál?

Az Oshóval kapcsolatos élményeim és tapasztalataim megtöltenének egy könyvet! De a legfontosabb felismerésem az volt, hogy a legtöbb ember, magamat is beleértve, a tudatlanságnak milyen elképesztő szintjén él, s persze ezzel sem vagyunk tisztában. Magamat eléggé tudatos embernek tartottam egészen addig, amíg meg nem tapasztaltam Osho energiamezejét. Ez az, ami elvezetett ahhoz, hogy elinduljak az ő vezetésével az önfelfedezés útján. Egy olyan ösvényen, ami soha nem ér véget.

 

Te hogyan használod a Csillagkaput a személyes kihívásaid kezelésére, problémáid megoldására? Neked miben adott a legtöbbet ez az eszköz?

A nappalinkban van egy háromméteres Csillagkapu, szóval folyamatosan ebben az energiamezőben élünk. Ez az életem szerves részét képezi. Alcazar mindig elérhető és meglátásai gyakran segítenek tisztázni a saját korlátaimat. Például volt egy nagyon félelmetes élményem még kisbabaként, és ez negatívan hatott rám egész életemben. Megtanultam magamat sokkal tisztábban kifejezni és igen érzékennyé váltam a helyek és emberek energiájára. Alcazar abban is támogatott, hogy csodálatos, mégis praktikus tanítási technikákat sajátítsak el, amelyekkel segíthetek másoknak.

 

Akik elvégezték már ezt a szemináriumot, milyen élményekről számoltak be?

Számos különféle tapasztalatot osztottak meg a résztvevők. Néhányan arról számoltak be, hogy a belső látásuk megnyílt, mások tudatosabbá váltak, felfedezték a kapcsolatot a saját csillagnemzetségük tagjaival. Több ezren számoltak be energetikai érzékelésről, képesek voltak megérezni a megérkező energiákat vagy hogy megváltoztak körülöttük az energiák a teremben. Néhányan pedig spontán módon felfedezték a tudatos testen kívüli utazás képességét.

Sokan ébredtek rá saját szupertudatosságuk létezésére, érezték meg az ehhez fűződő kapcsolatukat, ami elkezdte átitatni az emberi létezésük aspektusát.

Szeretnék veletek megosztani egy Facebook-kommentet is, amelyet egy korábbi résztvevőnk írt az oldalunkra:

“A Csillagkapu meditácókat semmihez sem tudom hasonlítani a korábbi spirituális tapasztalataim tükrében. 1973-ban, tehát NAGYON RÉGEN kezdtem meditálni, és évekig naponta gyakoroltam anélkül, hogy bármiféle ezoterikus eredményt vártam volna tőle. Amikor néhány hónapja felfedeztem a Csillagkapu weboldalát és elkezdtem a meditációkat, nagyon izgalmas volt megtapasztalni, hogy a testem reagál a különféle energiákra.

Tényleg ÉREZTEM, hogy valami történik a testemben! A webinárok segítségével már magabiztosan érzékelem a különbségeket például Gaia, az éteri Csillagkapu, az angyalok és a felemelkedett mesterek energiájában, és abban a kvantummezőben, amit mi magunk hozunk létre. Ez egészen elképesztő, én pedig nagyon hálás vagyok Alcazarnak, Prageetnek és Julieanne-nek, hogy elhozták nekünk ezeket a csodálatos energiákat! Tiszta szívemből köszönöm! És persze jöhet még több ilyen energia :) ” (J. C.)

 

Ki tudnál emelni egy-két különleges változást az emberek életében a Csillagkapu hatására?

A résztvevők számos különféle változásról számoltak be, amelyek különböző szinteket érintettek. Sokan foglalkozást váltottak, gyógyítással, energiamunkával, művészetekkel kezdtek foglalkozni, vagy teljesen új karrierterületre nyergeltek át. Nagyon-nagyon sokan számoltak be arról, hogy sokkal örömtelibb, megelégedettebb és stresszmentesebb életet élnek, valamint arról is, hogy a családjukhoz és közeli barátaikhoz fűződő kapcsolataik új szintre emelkedtek.

Sokan számoltak be különféle egészségügyi problémák és betegségek javulásáról, illetve megszűnéséről (migrén, szkoliózis – gerincferdülés, rák, vakság). Végezetül hoztam Nektek két különleges példát – mindkettő nagyon gyors fizikai változást hozott.

Az alábbi eset egy német ápolónővel történt. Biciklibalesetet szenvedett, beütötte a fejét, és néhány percre a légzése is leállt. A látóidege gyakorlatilag elhalt, így megvakult. A férjével jött el a workshopra, Alcazar pedig azt mondta neki: „Amikor készen állsz rá, újra látni fogsz.”

Először mérgesen reagált: „Az orvosok azt mondták, ez lehetetlen! Soha nem fogok újra látni. Kegyetlen vagy, hogy ezzel hitegetsz!”

Alcazar egyszerűen csak annyit mondott: „Mit választasz, hogy kinek hiszel?”

Amikor ez a hölgy azt válaszolta, hogy „Azt választom, hogy elhiszem, hogy újra láthatok.” Alcazar azt mondta, feküdjön le a Csillagkapuban az ebédidő alatt csukott szemmel, és maradjon ott, míg a csoport többi tagja vissza nem tér a szünetről. Csináltunk közben egy meditációt, ami egyáltalán nem vele volt összefüggésben. Amikor a meditációt befejeztük, kinyitotta a szemét, és újra látott.

Alcazar elmondta neki: „Visszanyerted a látásod 90%-át, és ezt kell tenned, hogy visszanyerd a maradékot is.”

A hölgy és a férje energiagyógyászattal kezdtek foglalkozni, hogy másokat is támogathassanak a felébredésben.

Egy másik történet pedig Svájcban esett meg. Egy hétvégi workshopunk kezdetén az egyik résztvevő hölgy elmondta, azért jött, hogy bátorságot gyűjtsön, mert a következő hétfőn műtéte lesz: el kell, hogy távolítsák a méhét.

Alcazar azt mondta neki: „Egyszerűen csak lazulj el és élvezd a meditációkat, és ha így teszel, vasárnap estére meggyógyulsz és nem lesz szükség a műtétre.”

A workshop végére, vasárnapra valóban olyan jól érezte magát, hogy felhívta a kórházat és lemondta a műtétet. Az orvosa kérte, hogy azért menjen be, hadd vizsgálja meg újra. Amikor az újonnan végzett teszteredmények megérkeztek, az orvos bocsánatot kért és azt mondta: „Valószínűleg valami hiba csúszhatott az eredeti tesztbe. A jelenlegi eredmények alapján nincs szükség arra, hogy megoperáljuk.”

 

Köszönjük az interjút!

Fordította Kolontár Elvíra

 

2017 november 11-12-ei CSILLAGKAPU SZEMINÁRIUM részleteit itt találod