Csillagkapu Élmény Szeminárium

 

"Szeretteink, üdvözlünk Benneteket! Alcazar vagyok

A legtöbb ember, amikor belép a felnőttkorba, egyúttal a funkcionalitás mókuskerekébe is belép. Élik az életüket, de tudatában vannak, hogy ugyanazokat a korlátozó köröket futják újra meg újra. Ugyanazokkal a nehézségekkel birkóznak, csak újabb és újabb helyzetekben, és mindezt normálisként könyvelik el. Elfogadják, hogy nincs elég pénzük, nincsenek olyan jó kapcsolataik, amilyeneket szeretnének. Elfogadják, hogy olyan állást töltenek be és olyan munkákat végeznek, amit nem igazán élveznek, és így tovább...

Szeretnénk Nektek bemutatni a Csillagkapuval való munkát, ami lehetőséget ad arra, hogy könnyen és kegyelemmel lépjünk ki ezekből a körökből. Lehetőséget ad arra, hogy feloldódjanak a tartós korlátoknak hitt minták az életben.

Szeretnél ezektől szabaddá válni? Szeretnéd újrakezdeni úgyszólván, a megértés, a tudatosság egy új szintjéről, és főleg, a kreativitás egy új szintjéről? Engedd el a régit és engedd be a tudatosságot, örömet, az ünneplést, a bőséget és a szeretetet!

Gyere, és csatlakozz hozzánk. Tapasztald meg a Csillagkaput, hogy új életet kezdhess!"

 

Minden egyes Csillagkapu-tapasztalat multidimenzionális energiateret hoz létre – amelyben a tudatosság erőfeszítés nélkül emelkedik, és ebbe a térbe különféle szellemi vezetőket hívunk be. A szándékunk, hogy újra aktiváljuk a multidimenzionális DNS-t, hiszen a tudatosabb Énünk titkai a DNS-ben rejlenek.

A Csillagkapu energiái minden embert nagyon mély szinteken érintenek meg, és változásokat hoznak létre az életükben. Sokan számoltak be az alábbi tapasztalatokról:

 

Gyógyulás történik és egyensúly alakul ki a fizikai testben.

• Tisztább megértés és megérzések.

• Mély relaxáció, a stressz egyszerűen megszűnik.

• A karmikus befolyásoltság megszűnik, a személyes ügyek oldódnak.

• Aktiválódnak a gyógyítói készségek.

• Az előző életek tapasztalatai és emlékei megjelennek.

• A belső látás és más pszichikus képességek spontán felébrednek.

 

A Csillagkapu energiái kvantumszinten működnek, és elkezdik újraaktiválni a szupertudatosságunkat, a Kvantum Énünket.

 

A Szupertudatosság most is az emberi Énünk aspektusa, de az időn és a téren kívül létezik, vagyis egy olyan perspektíva, ami lehetővé teszi, hogy a lineáris valóságon kívül szemléljük önmagunkat.

Az emberiség fejlődési lehetőségeit tekintve szinte elérte a maximumot, kizárólag az elme használatával. Ám ahhoz, hogy a következő szintre léphessünk, az intuíciónak kell előtérbe kerülnie. Az intuíció jelenti a kulcsot a vezetőinkhez, a Felsőbb Énünkhöz és a Szupertudatosságunkhoz.

Ez az intenzív szeminárium ritka lehetőség, hogy még mélyebben megtapasztald a Csillagkapu Élményt. Ha felfedezed a Szupertudatosságodat, az teljesen megváltoztatja a teremtésre, a gyógyításra, a fizikai test kiegyensúlyozására irányuló képességeidről alkotott elképzeléseidet, valamint a harmonikus élet új szintjének elérésére irányuló képességedet.

 

Tanfolyam ára: 39.990 Ft 

Korlátlan viz és gyümölcsfogyasztás! 

Dátum: 2017 november 11-12.

szombat-vasárnap 10:00- 18:00

Helyszin: Dürer Rendezvényterem, Csillagkapu Terem 

1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19. 

 

JEGYVÁSÁRLÁS

MEGKÖZELITÉS:


 

Autóval: Az Experidance Ház a Dózsa György út és a Hungária krt, az Ajtósi Dürer soron található. A környező utcákban, illetve az 56-osok terén a parkolás dijtalan. 

Tömegközlekedéssel: 

1. Metró: A 2-es vonalról 1 átszállással (Keleti pályaudvar vagy Stadionok) 

2. Villamos: 1-es villamos, Ajtósi Dürer sor megálló

3. Troli: 72-es, 74-es, 75-ös és a 79-es járatokkal (Ajtósi Dürer sor vagy a Cházár András utcai megállók) 

Vidékről érkezőknek: könnyen és gyorsan megközelithető az Experidance Ház, a M3-as autópálya és a Keleti pályaudvar közelsége miatt.