A lemuriai Nő

Az élet lágy, együtt érző és gyönyörű?

 
More

Kilépni a játszótérről, avagy az Új Ember születése

A világunk változóban van, az emberiség pedig egy alapvető tudatossági elmozdulás szélén áll. Ez a folyamat már évtizedekkel korábban megkezdődött, ám az utóbbi néhány évben nagy mértékben felgyorsult. A kryoni tanítások szerint a változások közepette egy teljesen Új Emberi lény is megszületik, aki képes lesz végre az együttérzés és a szív szava szerint alakítani és fenntartani a világot.

 

 
More

Új Kyron-könyv - Az Új Ember

Négy év után új Kryon-könyv jelenik meg – hamarosan magyarul is!

 
More

Szakrális helyek üzenetei – Mit üzen a magyaroknak Kryon Dobogókőn?

Lee Carroll és csapata jó néhány éve a bolygó legszentebb helyeire látogatnak el Kryon üzeneteinek tolmácsolásával és ebben a különleges munkában idén Magyarország is sorra kerül. A magyar szakrális helyszínek közül Dobogókőre esett a választás, lévén ez az egyik legősibb és legkedveltebb szakrális helyünk.

 

 
More

Lee Carroll személyes tapasztala a Csillagkapuval

 

Hogyan mutatnád be a magyarok számára még ismeretlen Prageet Harris izgalmas munkáját néhány mondatban? Neked volt-e személyes élményed a Csillagkapuval, és ha igen, milyen?

 

 
More

Tobozmirigy tónusok – egy ősi gyógyító technika a ma emberének

 

 
More

Zseni vagy csodabogár

 

 
More

Tobozmirigy tónusok varázslatos ereje

 

 
More

Az élet Esszenciája – gyógyító meditáció

 
More

Személyes tapasztalat - Csillagkapu Szeminárium

Előrebocsátom, hogy ez egy rendhagyó beszámoló lesz. Arról sajnos nem tudok írni, hogy Prageet első magyarországi szemináriumán (idén májusban) milyen meditációkon vettem részt, vagy azokat hogyan éltem meg. Arról viszont igen, hogy a szeminárium kapcsán hogyan változott meg az életem.

 
More

Pages